FAQ - Veel gestelde vragen en antwoorden over het zoeken en reserveren van een vakantiehuis op HolidayhomeZ.

HolidayhomeZ is een online platform, waar eigenaren zelf hun vakantiehuis kunnen verhuren. Boek direct bij de eigenaar en zonder boekingskosten.
Op de HolidayhomeZ website kun je op verschillende manieren zoeken. Zo kun je standaard bijvoorbeeld zoeken op land, streek, plaats, aantal personen of aankomst-/vertrekdatum. Daarnaast kun je met de knop "+ Zoekopties" je zoekopdracht nog verder verfijnen met extra zoekcriteria zoals type woning, faciliteiten, aantal slaapkamers of huurprijs.

Zodra je jouw ideale vakantiehuis hebt gevonden kun je deze eenvoudig reserveren. Hiervoor vul je het reserveringsformulier in op de informatie pagina van het vakantiehuis. Het reserveringsformulier vind je onder de knop "Reserveer dit vakantiehuis". Je reserveringsaanvraag wordt rechtstreeks naar de eigenaar doorgestuurd, die dan zo snel mogelijk contact met je zal opnemen om je aanvraag te accepteren. Je betaalt altijd direct aan de eigenaar van het vakantiehuis.

In de beschikbaarheidskalender op de informatie pagina van het vakantiehuis kun je zien of het vakantiehuis nog beschikbaar is in je gewenste periode.
Wanneer je een vraag hebt over een vakantiehuis, dan kun je deze rechtstreeks aan de eigenaar stellen. Hiervoor klik je op de pagina van het vakantiehuis op "Contacteer verhuurder" en je vraag wordt automatisch doorgestuurd.
Wanneer je reserveringsaanvraag door de eigenaar is geaccepteerd, dan zal deze contact met je opnemen. De eigenaar zal je vervolgens informeren over de betalingstermijnen en verdere gang van zaken van de reservering. Je betaalt altijd direct aan de eigenaar van het vakantiehuis.
HolidayhomeZ is een online platform, waar eigenaren zelf hun vakantiehuis kunnen verhuren. HolidayhomeZ is dus geen reisorganisatie. Je doet als huurder direct zaken met de eigenaar van het vakantiehuis.